Voor meer suggesties van recepten kijkt u ook eens op www.poelier.nl en www.wildplaza.com.

FAZANT MET PADDESTOELENSAUS

(hoofdgerecht 2 personen) 1 fazant – zout – ½ bosje peterselie – 1 kleine ui – 1 tl paprikapoeder – 1 tl olie – ½ tl milde mosterd – ½ tl zwarte peper – 100 gr. ontbijtspek in plakken. Voor de saus: ·50 gr. gedroogd eekhoorntjesbrood – 1 kleine ui – ½ bosje peterselie – […]

PARELHOENFILET MET EEKHOORNTJESBROOD

(Hoofdgerecht 4 personen) 4 parelhoenfilets – 200 gr. eekhoorntjesbrood – 1 fijngesnipperd sjalotje – 1 teen geperste knoflook – 1 takje verse rozemarijn – 2 plakjes gerookt ontbijtspek in dunne reepjes – ½ glas witte wijn – 1 el salsa tartufata – 1 scheutje kalfsfond – 1 bekertje slagroom – olijfolie en boter om te […]

HAZEBOUT IN RODE WIJNSAUS

(Hoofdgerecht 4 personen) 4 grote hazenbouten – 2 gehakte uien – 4 kruidnagelen – 1 blaadje laurier – ½ el gedroogde tijm – ½ dl wijnazijn – grofgemalen peper – 1 kaneelstokje – ½ l rode wijn -75 g boter – 50 g spek in blokjes – 3 el bosbessenjam of cranberrycompôte – 2 el […]

HAZENPEPER

(hoofdgerecht 4-6 personen) 4-6 hazenachterbouten of + 1500 gr. hazenvlees – boter – 1 grote wortel grof gesneden – 1 grote prei grof gesneden – 4 stengels bleekselderij grof gesneden – 2 grote uien grof gesneden – 8 teentjes knoflook heel fijn gesneden – 1 el zwarte peperkorrels – 1 el jeneverbessen – 3 takjes […]

HAZENRUGFILET MET PORTSAUS

(Hoofdgerecht 4 personen) 4 hazenrugfilets – wildkruiden – 2 ½ dl wildbouillon – 1 dl rode port – 1 dl rode wijn – ½ el mosterd –1 el bessengelei– 75 gr. boter. De filets met wildkruiden bestrooien. Kook de bouillon met de port, wijn en mosterd tot de helft in. Roer er dan de bessengelei […]

WILDRAGOUT

(Hoofdgerecht 4 personen) 600-700 gr. wildpoulet – 50 gr. spekblokjes – 2 uien – 1 laurierblad – 3 kruidnagels – 5 gekneusde jeneverbessen – 2,5 dl hete wildfond – 2,5 dl. Rode wijn – 50 gr. verkruimeld roggebrood – 1 –2 el. cranberrycompote – zout – peper – paprikapoeder Wildpoulet in boter aan alle kanten […]

GESTOOFD KONIJN MET PEERTJES

(hoofdgerecht 4 personen) 4 konijnbouten – 3/4 l. mousserende appelwijn (cider) – 4 rode uien in vieren gesneden – 1 tl tijmblaadjes – 3 pimentbessen, geplet – 50 gr. bloem – zout en peper – 75 gr. boter – 6 kleine stevige handpeertjes – 1-2 tl maïzena – 1 el grove mosterd – 4 el […]

page 1 of 2
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt