winkel-oktober-2014-website-036Hoe het begon…
Vanuit zijn passie voor (h)eerlijk eten begon de heer Buys senior in 1970 met de bereiding en verkoop van kip en kipgerechten. Buys bereidde smaakvolle, authentieke gerechten op basis van kip, die de klanten thuis alleen nog maar even hoefden op te warmen. De eerste jaren vond de bereiding van de kip en kipgerechten plaats vanuit huis, maar al gauw werd die locatie te beperkt.

Verhuizing naar de Muntpassage
In 1974 verplaatste de verkoop van de kip en kipgerechten naar het destijds gloednieuwe winkelcentrum de Muntpassage in Weert. Vanaf dat moment startte Buys ook met de verkoop van wild en wildgerechten (in het seizoen). De beroemde kippetjes aan ’t spit werden eveneens toegevoegd aan het assortiment. Steeds meer liefhebbers van (gegrilde) kip(gerechten) en wild vonden de weg naar Buys.

Kip, kant-en-klaar gerechten, grill, wild, biologisch
Vandaag de dag staan zoon Kees, zijn vrouw Brigitte en hun medewerkers zes dagen per week voor u klaar. Grillhuis Buys biedt u een uitgebreid aanbod kip en kipproducten, ambachtelijke kant-en-klaar gerechten op basis van kip en (in het seizoen) wild, gegrilde kip- en wildgerechten en biologische kipproducten. Kees Buys bereidt alle gerechten zelf: u bent verzekerd van verse producten en authentieke bereidingswijzen. Grillhuis Buys staat in de regio bekend om de smaakvolle, oorspronkelijke gerechten. De heerlijk geurende kip aan ’t spit ruikt u al als u de Muntpassage betreedt via de ingang bij het parkeerdek.

De Muntpassage, voor al uw inkopen
Grillhuis Buys is gelegen in overdekt winkelcentrum de Muntpassage. De locatie is ideaal: u treft Grillhuis Buys direct bij het betreden van de Muntpassage via het parkeerdek. De Muntpassage biedt een uitstekende mix van food- en non food-winkels. Grillhuis Buys ligt direct tegenover Albert Heijn. Door de handige open opstelling kunt u bij Grillhuis Buys ook met uw winkelwagen terecht, zodat u voor one stop shopping kunt kiezen. In de Muntpassage vindt u ook een kaasspeciaalzaak, een bakker, meerdere kleding- en schoenenzaken, meerdere drogisterijen, een boekhandel, een schoenmaker, de V&D etc. U ziet, voor een fijne middag overdekt winkelen is de Muntpassage het ideale winkelcentrum.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst.