WILDRAGOUT

(Hoofdgerecht 4 personen)
600-700 gr. wildpoulet – 50 gr. spekblokjes – 2 uien – 1 laurierblad – 3 kruidnagels – 5 gekneusde jeneverbessen – 2,5 dl hete wildfond – 2,5 dl. Rode wijn – 50 gr. verkruimeld roggebrood – 1 –2 el. cranberrycompote – zout – peper – paprikapoeder

Wildpoulet in boter aan alle kanten goed bruin bakken. Spek en gesnipperde ui toevoegen en even meebakken. Laurierblad, kruidnagels, jeneverbessen, wildfond, en 1,25 dl. Rode wijn toevoegen en het vlees ca. 1 uur gaar laten sudderen. Roggebrood in 1,25 dl. Rode wijn laten weken en door het geheel roeren. Eventueel kunt u het geheel binden met 1 tl. maïzena in 1 el koud water. Cranberrycompote erdoorheen roeren en het geheel op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt