(hoofdgerecht 4 personen)
4 reebiefstukjes – boter – 200 gr gemengde paddenstoelen – 1 teen knoflook – rozemarijn -200 ml port – 100 ml rode wijn – 2 gesnipperde sjalotjes – 1el suiker – 200 ml wildfond – 50 gr. boter

Doe port, wijn, suiker en de sjalotjes in een sauspan en laat op niet te heet vuur indampen tot het licht stroperig is. Voeg het wildfond toe en laat opnieuw indampen tot het enigszins dik is. Breng op smaak met zout en peper en houd warm.

Bak in een pan de reebiefstukjes in de boter rondom bruin en neem het vlees uit de pan en houdt het vlees warm in aluminium folie.

Bak in dezelfde pan de paddenstoelen met de gesnipperde knoflook, rozemarijn en wat extra boter. Bestrooi met zout en peper. Maak de saus af met wat koude boter. Laat het vlees nog even nagaren in een voorverwarmde oven 180 graden. Schik het vlees en de saus op de borden.

Verdeel de paddenstoelen over het vlees en garneer met een takje rozemarijn.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst.