0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015FAZANT MET PADDESTOELENSAUS(hoofdgerecht 2 personen) 1 fazant – zout – ½ bosje peterselie – 1 kleine ui – 1 tl paprikapoeder – 1 tl olie – ½ tl milde mosterd – ½ tl zwarte peper [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015PARELHOEN GEVULD MET ABRIKOZEN MET SINAASAPPELSAUS(Hoofdgerecht 4 personen) 1 parelhoen – 50 gram rookspekblokjes – 2 sjalotjes – 3 teentjes knoflook – 100 gram abrikozen – 2 sneetjes geroosterd oud witbrood [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015PARELHOENFILET MET EEKHOORNTJESBROOD(Hoofdgerecht 4 personen) 4 parelhoenfilets – 200 gr. eekhoorntjesbrood – 1 fijngesnipperd sjalotje – 1 teen geperste knoflook – 1 takje verse rozemarijn – 2 plakjes [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015WILDZWIJNBIEFSTUK MET GESTOOFDE PEREN(hoofdgerecht 4 personen) 3 sjalotten – 4 wildzwijnbiefstukken – 5 el boter – 4 peren – 50 ml. Cider – 2 kruidnagels – 1 sinaasappel (sap en schil) – 1 cm geraspte gemberwortel – 3dl [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015HAZEBOUT IN RODE WIJNSAUS(Hoofdgerecht 4 personen) 4 grote hazenbouten – 2 gehakte uien – 4 kruidnagelen – 1 blaadje laurier – ½ el gedroogde tijm – ½ dl wijnazijn – grofgemalen peper [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015HAZENPEPER(hoofdgerecht 4-6 personen) 4-6 hazenachterbouten of + 1500 gr. hazenvlees – boter – 1 grote wortel grof gesneden – 1 grote prei grof gesneden – 4 stengels bleekselderij grof gesneden – 2 [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015HAZENRUGFILET MET PORTSAUS(Hoofdgerecht 4 personen) 4 hazenrugfilets – wildkruiden – 2 ½ dl wildbouillon – 1 dl rode port – 1 dl rode wijn – ½ el mosterd –1 el bessengelei– 75 gr. boter. De filets met wildkruiden [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015WILDRAGOUT(Hoofdgerecht 4 personen) 600-700 gr. wildpoulet – 50 gr. spekblokjes – 2 uien – 1 laurierblad – 3 kruidnagels – 5 gekneusde jeneverbessen – 2,5 dl hete wildfond – 2,5 dl. Rode wijn – 50 gr. [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 29 november 2015EENDENBORSTFILET IN RODE PORTSAUS MET VERSE VIJGEN(Hoofdgerecht 4 personen) 2 tamme eendenborstfilets (ongeveer 700 gr.) – 1 el suiker – 2 el boter – ¾ dl rode port – 125 gr sjalotjes – 1 groentebouillonblokje [...] READ MORE
0 By Grillhuis Buys In receptenPosted 17 november 2015GESTOOFD KONIJN MET PEERTJES(hoofdgerecht 4 personen) 4 konijnbouten – 3/4 l. mousserende appelwijn (cider) – 4 rode uien in vieren gesneden – 1 tl tijmblaadjes – 3 pimentbessen, geplet – 50 gr. bloem – zout en peper – 75 [...] READ MORE